Solen veckobrev vecka 46

Hej Solar!!

Jahaja, vad skall man säg om den här veckan…men nu har vi som pedagoger och ni som elever även fått prova på digital undervisning. Mestadels positiva kommentarer har vi fått höra från er elever och vi hoppas verkligen att ni fått mycket gjort. Det är ju verkligen ett test av det personliga ansvarstagandet.

Veckan som gick: Efter en intensiv dag för oss pedagoger i måndags kickade alla meetmöten igång under tisdagen. Självklart har vissa saker varit svårare än andra men arbetsron under lektionerna/genomgångar har ju varit fantastisk…..

Veckan som kommer: På måndag slår portarna åter upp och vi inleder veckan med mentorstid som brukligt är. Vi kommer då samla alla som har något prov att göra i NO-labben och övriga har mentorstid i Klockrummet.
På onsdag har båda klasserna UF på morgonen. Grön samlas 8:55 i L3 med Patrik och Röd 8:55 i L2 med Ann. Ni i grön som har musik innan går till den lektionen först men lektionen blir kortare. Ni som har sovmorgon får komma till skolan tidigare men ni får ju komp på fredag morgon då idrotten är inställd för gröna klassen.
En schemaändring för röd på fredag då ni har idrott mellan 8:30-9:30 istället. Detta för att ni skall hinna med att testköra ert PT-program.
Nästa vecka är även veckan innan de muntliga nationella proven, så med största sannolikhet kommer någon lektion i sv, en och ma att ägnas åt förberedelse och övning.

Övrig viktig info

Classroom: Du vet väl att du som vårdnadshavare kan bli inbjuden till ett classroom. OM du känner behov av det för att lättare kunna hjälpa/stötta din ungdom där hemma så maila undervisande lärare så fixar vi det.

IUP: Den individuella utvecklingsplanen som skapades under utvecklingssamtalet skall vara ett dokument med levande mål. Vi ”tvingar” in eleverna där med jämna mellanrum för att kolla och utvärdera sina mål. Vore såklart bra om ni även hemifrån tar några minuter tillsammans för att påminna och uppmuntra arbetet mot de mål som sattes upp.

Kommande datum och aktiviteter:

v 47 Mån 16 nov Omprov/Prov på mentorstiden
v 47 Ons 18 nov UF 8:55-9:50
v 48  Ons 25 nov  Muntliga Nationella prov
v 48 Tors 26 nov Några grupper gör NP engelska
v 51  Fre 18 dec  Terminens sista dag. Avslutning i skolan årskursvis.

Önskar er alla en härligt frisk helg!!!

//Solenmentorerna

En kommentar

  • Emilahlgren säger:

    Hej,
    Vad betyder UF? (För mig är det Ung Företagsverksamhet som man har på gymnasiet)
    Vänligen
    Susanne

Kommenteringen är stängd.