Solen veckobrev V. 38

Hej Solen!

Som ni bjudit på er själva den här veckan, helt underbart! Spexveckan var precis så rolig som vi alla hoppades den skulle bli. Ni har kanske startat en ny tradition på Lemshaga? Oavsett om det blir en tradition eller ej har ni lämnat ett härligt avtryck efter er.

Nästa vecka:

  • Måndag – onsdag är det utvecklingssamtal. Vi i Solen har fått dispans för att träffa er. Men för att göra det så säkert som möjligt har vi valt tre klassrum där ni kommer direkt in utan att behöva gå igenom själva skolan. Här hittar ni oss under er aktuella tid: Ann: Hemkunskapen, ingång Ladans entré, Henke: Bildsalen, ingång från utsidan, Cristin: Klockrummet, ingång via brandtrappan som vätter mot sjön. Skulle det bli någon ändring hör vi av oss. Alla elever har fått chansen att förbereda sitt samtal. Vi ser fortfarande att några inte är färdiga, så gör färdigt så fort som möjligt!

Övrig info:

  • Den 28 september kommer vi att ha en fadderdag på förmiddagen. Mer info i nästa brev.
  • Vecka 41 kommer alla elever erbjudas ett individuellt Syv-samtal med Daniel. Under måndagens mentorstid samma vecka kommer ni få chansen att förbereda er för samtalet.
  • Hörlurar: Då mer och mer text skall jobbas igenom märker vi att många elever gynnas av att kunna lyssna istället för att själva läsa. Detta behöver då göras med hörlurar!! Prata igenom hemma om hur ditt barn brukar göra och kolla av så att hen har hörlurar att använda sig av.

Hoppas ni får en fantastisk helg önskar alla knasiga mentorer