Solen veckobrev v.41

Hej alla Solisar!

Nu har vi kommit igång med de individuella samtalen med Syv-Daniel. De elever som haft sina samtal verkar mycket nöjda. Jag tror att fler känner kämparglädje och nu verkligen vill försöka höja sin merit. Genom att försöka göra sitt bästa dvs försöka planera, ha koll på sitt material, ha med sig rätt grejer till rätt lektion är en bra början. Jag kan inte säga det nog många gånger men försök att vara närvarande på era lektioner, även om ni är trötta. Är ni trötta någon dag är det helt naturligt men tänk då på att inte låta tröttheten gå ut över andra för ni är varandras arbetsmiljö.

I veckan fick alla Solar nya mattider men det var många som inte vara nöjda med bytet. Så nu har ni fått nya mattider igen. Så kolla in ert schema för aktuella mattider.

 

Viktigt till nästa vecka:

  • Alla elever måste ha med sig penna samt laddad Ipad till alla lektioner.
  • Nu på måndag 12/10 samt måndagen veckan efter 19/10 kommer vi viga våra mentorstider till studier och gymnasieprat. I No-labbet kommer det vara studier under tystnad och i Klockrummet kommer det vara studier (där man kan prata lite mer) samt gymnasieprat. Så bestäm vilken sal du känner passar dig och dina behov bäst.

 

Kommande datum och aktiviteter:

Fre 16/10 Individuella SYV-samtal

V 44  Höstlov

v 45  Tis 3 nov Livskunskap –Solen grön, åker med Henke

V 46  Tis 10 nov  Livskunskap- Solen röd, åker med Cristin

v 48  Ons 25 nov  Muntliga Nationella prov

v 51    Fre 18 dec  Avslutning Kväll

Med önskan om en avkopplande helg!

/ Team Solen