Solens veckobrev v.21

Hej alla Solar!

Nu har vi genomfört alla nationella prov och det med bravur! Nu återstår endast några små uppgifter innan grundskolan är slut och det är dags för sommarlov. I svenskan håller vi som bäst på att skriva tal. Solen Röd har hunnit med sina inledningar och fått prova på att stå inför klassen och tala. Talen kommer handla om allt mellan från klädkonsumtion till tiden på Lemshaga Akademi.

Under de sista veckorna har vi många heldagar och klämdagar därför är det viktigt att du håller koll på vad som händer och om du har några restuppgifter som du inte är klar med.

På måndag nästa vecka kommer några vara med på SAM och PUG för att ta del av hur skolan styrs och få vara med och påverka beslut. SAM håller på med uppgifter som rör det praktiska som till exempel skolgård, maten, schema, lokaler och raster. PUG håller på med frågor som rör det pedagogiska som till exempel undervisning.

Lånade böcker?

Om du har några av skolans böcker hemma som du inte har lämnat tillbaka kommer du få en räkning hem på dessa. Se till att du tar med alla skolans böcker tillbaka så slipper du räkning!

Här kommer ett lista på kommande datum att ha koll på:

27 maj, elever med på SAM och PUG, samt redovisning av min tid på Lemshaga

29 maj, sista dagen att lämna in talet. (Lämnas i Classroom)

30 maj, lov

31 maj, lov

3 juni, Röd håller tal på mentorstimmen

4 juni, Grön redovisar tal

5 juni, Grön och Röd redovisar tal

6 juni, lov

7 juni, lov

10 juni, vanlig skoldag, genrep med kören

11 juni, friluftsdag, vi är på Södersved

12 juni, ni är hemma under dagen och kommer på avslutningsmiddag på kvällen

13 juni, Skolavslutning!

Ta hand om varandra!

Trevlig helg!