Solens veckobrev V.23

Sista “riktiga” skolveckan är till ända och nu har vi bara målgången kvar. Det har varit en kort vecka där fokus mest legat på att få in det sista och lämna tillbaka allt från böcker till Ipads.

Veckan avslutades med en mysig klassens dag på Björnö med kajakpaddling, ofrivilliga bad och härlig grillning. En riktigt mysig dag. Tack alla föräldrar som bidrog till denna härliga dag. (Se bilder på dagen nedan).

Nästa vecka är de målgången som gäller.

Alla läromedel måste lämnas tillbaka. Missar men det får man en räkning på boken plus 50:- faktureringsavgiftt, det känns onödigt, bättre att lämna in sina böcker.

Måndag har vi fadderdag där vi träffar våra små fodrar för sista gången. Planering för dagen är minigolf, simma, volleyboll, fotografering och härligt häng. Dagen börjar på skolan 8.20 och beräknas sluta 12.15 på Södersved. Ta med badkläder, mobiltelefon 10:- till minigolfen, dryck, fika. Se inbjudan på schoolsoft.

På tisdag är det dags för middag på skolan. Solarna har hela dagen på sig som komp för dansen, att göra sig vackra sen är ni välkomna till middagen klockan 18.00. Den beräknas sluta ca 21.00. Därefter är solen bjudna till Ladan på efterfest!
Se inbjudan: Inbjudan_Solen

På Onsdag är det avslutning på Lemshaga. Dagen börjar 8.45 utanför Ladan. Sen går vi gemensamt till Amfiteatern där avslutningen drar igång klockan 9.00. Efter ceremonin samlas solen i Ladan för fika och gemensamt avslut. Därefter

SOMMARLOOOOOOOOV!!!

 

Trevlig helg önskar solens mentorer.

En kommentar

Kommenteringen är stängd.

[stc-subscribe category_in='Veckobrev']