Solens veckobrev V.48

Hej alla solar!

Vintern är här!! Det blev genast lite ljusare.
Veckan som gått har blandas mellan vanliga lektioner och Nationella prov, så det har absolut varit en händelserik vecka.
De nationella proven har rullat på bra och eleverna har verkligen visat vad de går för. Bra jobbat alla solar!

Under måndagens mentorstid fick solens elever möjlighet att diskutera den kommande avslutningsfesten innan sommarlovet. En bra start med tankar so kommer följas upp framöver.

Nästa vecka kommer vara en helt vanlig skolvecka, så bara kavla upp ärmarna och använda den sista energin ni har. Se till att ni har koll på hur ni ligger till, ligger ni i fas med era uppsatta mål, har ni koll på alla uppgifter som ska in. Bra att ta en extra funderare nu när höstterminen snart är slut.

Vecka 50 går vi ut på prao. Fortfarande saknas en hel del praoblanketter. Dessa behöver vi få in under måndagen nästa vecka.
Prao-blanketten hittar ni här: Praoblankett

Uppryckning!
Det är en hel del elver som kommer sent till lektionerna. Framförallt handlar det om den första lektionen på dagen. Detta kan bero på många saker men det stör när vi behöver släpa in elever flera gånger.
Den som känner sig träffad, se till att ni går och lägger er i tid, åk hemifrån lite tidigare så ni kommer i tid till lektionerna!

Kommande:

Vecka 50 – Prao

Vecka 51 – Sista skolveckan och julavslutning onsdag 22/12 kl på kvällen

 

Ha nu en fantastisk helg så så ses vi på måndag.