Solens veckobrev v. 46

Hej alla Solar!

Nu är det ni som får stå för ljuset:) Vädret har haft en skugga av grått och ganska så milt för årstiden. Men det ser ut som om graderna ska falla nästa vecka och lite snö är påväg.

Viktigt nu att ni som kör era moppebilar mm har vinterdäck och att ni håller avstånden.

På idrotten har nu de som har velat haft möjlighet att göra en extra examinationsgång i Orientering. Det var flera som nådde fina resultat. Orienteringen är nu för denna termin klar( en ny chans kommer att finnas under våren.

 

Nu har vi gått in i ett nytt projekt som fördjupar oss i träning/näringslära och sömn. Alla elever kommer att få agera som en PT åt en klasskamrat. Det är viktigt att göra uppgifterna löpande- ligger hela tiden på Classroom( så är man sjuk- läs vad lektionen innehåller och hur långt du ska hinna till nästa tillfälle.) Inlämning är senast onsdag vecka 50 (praovecka) men alla kommer att redovisa sitt arbete veckan innan och då är det skönt att göra klart det som ska skickas in och trycka på send till mig:)

Påminnelse Prao:

Glöm inte att söka praoplats. (De flesta har nu löst detta men några få saknar fortfarande). Det är alltid bra att vara ute i god tid. Kanske ni vill praoa på samma plats både under hösten och våren? Kanske är det en ingångsport till sommarjobb, eller bara en möjlighet för er att öka ert kontaktnät och skapa goda meriter för framtiden.
Prao-blanketten hittar ni här: Praoblankett

 

Kommande händelser:

Vecka 47  – Omfotografering Spexfoto. Kl. 9.00 i gymnastiksalen.

Besök av Polarna

Röd måndag, grön torsdag.

Gymnasiemässa digitalt 25-27/11.

Vecka 48 –  Muntliga nationella prov

Vecka 50 – Prao

Vecka 51 – Sista skolveckan och julavslutning

 

Ha nu en fantastisk helg
Önskar Solens mentorer Patrik, Malin och Gottis