Sommarbrev Neptunus

Hej alla blivande Uranusar!

Nu är det dags för ett efterlängtat sommarlov. Detta år var skolavslutningen inte som den brukade men vi hade en mysig stund tillsammans i våra klassrum. Vi tittade på talet som rektor Anna-Lena hade spelat in i förväg, vi sjöng “Den blomstertid nu kommer” och vi åt tårta. Dessutom ville vi testa elevernas kunskaper som de fått under det gångna året genom en quiz på Kahoot.  

 

Friluftsdag

Under måndagen hade vi en en härlig dag vid Ingarö sportfält och lekparken bredvid. Under dagen spelade vi brännboll och fotboll. Eleverna fick även leka i den roliga lekparken bredvid. Vi pedagoger passade även på att bjuda eleverna på varsin glass. Det blev en rolig dag tillsammans men eleverna var rejält trötta på hemvägen. 

 

      

   

 

Sommaruppgift

Under detta sommarlov har eleverna fått i uppgift att fundera över något nytt som de har lärt sig under sommaren. Med hjälp av frågor ska du fundera över vad, hur, vem, var du lärde dig just det du kommer att ha lärt dig. Vad passar bättre än den magiska kulan alla elever har fått som stöd nu när de ska ge sig på något som de inte gjort tidigare. Det ska bli spännande att i augusti få höra vad eleverna har lärt sig under sommaren. Det ska även bli spännande att se vad vi pedagoger kommer att lära oss för något nytt. Sommaruppgift HT-20

 

Vi vill passa på och tacka för detta läsår som vi har fått dela tillsammans med er och era föräldrar. Vi vill även tacka för den fina sommarpresent vi har fått. Flaskorna kommer att komma väl till användning och den vackra dahlian kommer få stå ute och blomma under sommaren. 

 

Vi önskar er alla en underbar sommar och vi ses åter den 19 augusti!

 

 

Soliga hälsningar,

Ingela, Daniel & Christina

 

4 kommentarer

  • Stort tack för ett härligt och lärande läsår! Hoppas ni får en härlig sommar!

  • Sandrine Kjellén säger:

    Stort tack för allt ni gör för våra barn! Ni är toppen! Vi önskar er en fantastisk sommar! Hälsningar familjen Kjellén

  • Nora med familj säger:

    Tack för ett roligt läsår! Önskar alla en riktigt skön sommar!

Kommenteringen är stängd.