Tellus v 34

Tack för en fin första vecka alla Tellusar!

I tisdags sågs vi för upprop med sång och glass innan vi samlades i klassrummen där vi bland annat startade årets värdegrundsarbete med en diskussion kring vad vi alla behöver för att må bra i skolan .

Onsdag-fredag spenderades på Ängsholmen för de allra flesta. Vilken härlig start på läsåret! Vi pedagoger är djupt imponerade över våra fina elever som peppade varandra och vågade utmana sig själva. Dessa dagar gav oss mycket att bygga vidare på.

 

Kommande vecka

Nästa vecka bedrivs undervisning enligt ordinarie schema som du hittar på hemsidan. Första lektionen på måndag startar kl 9.30 och är mentorstimme, lektionen inleds i respektive klassrum.

Innanför entrén finns nu schema samt klasslistor. Eleverna har samma nummer på listan som på sin skohylla, mösslåda och skåp.

På uppstartsdagen fick eleverna en plastmapp med diverse blanketter att fylla i, ta gärna med dem ifyllda till skolan så snart som möjligt. Alla elever kommer under veckan få prova på spanska och franska, avvakta gärna den lektionen innan ni lämnar in språkvalsblanketten.

 

Utvecklingssamtal

De flesta av terminens utvecklingssamtal kommer ligga på förmiddagen den 18/9 samt under dagen den 20/9. Bokningsbara tider kommer ut på schoolsoft under nästa vecka.

 

Ha en riktigt härlig helg så ses vi på måndag!

/Krister, Daniel, Catrin och Fia

[stc-subscribe category_in='Veckobrev']