Tellus vecka 22

Hej kära Tellusar!

Nu lämnar vi en mycket speciell vecka bakom oss och siktar framåt mot nästa. Den allra sista innan sommarlovet. 

Den här veckan har vi städat, rensat och förberett våra lokaler för att de nya sexorna ska känna sig välkomna i höst. Superbra jobbat gänget! Vi får inte glömma att titta i ”Kvarglömt”-lådan som står i hallen om det är något som tillhör oss som vi har missat. 

Vi har även hunnit med lite regnig, men superhärlig, orientering! På onsdagen bar det av till Barnens ö och det var ett glatt och förväntansfullt gäng som tog plats på bussen. Trots lite sämre väder på torsdagen var humöret gott och stämningen god. Heja er! 

Nästa vecka

Det preliminära schemat för nästa vecka, vecka 23, ser ut så här:

Måndag: Röd dag

Tisdag: Samling 09:45 och avslut ca 14:00. Glöm inte att ta med er en tvättad sten till stenmålningen! 

Vi samlas igen klockan 17:00 för övernattning i Lillgården. Glöm inte att ta med liggunderlag, sovsäck/täcke och kudde. Om det känns som att det har blivit många övernattningar på kort tid så går det självklart bra att vara med på kvällen, sova hemma och ansluta igen på morgonen kl. 08:00. Mer information om övernattningen finns på SchoolSoft. 

Onsdag: Vi vaknar i Lillgården och de som sovit hemma ansluter kl. 08:00. Vi avslutar efter den traditionsenliga Tellus-lunchen ca kl. 13:00. 

Torsdag: Samling 09:00 och avslut ca 14:00 efter stensättningscermonin i amfiteatern. 

Fredag: Skolavslutningen börjar kl. 09:00 i amfiteatern (så kom gärna några minuter tidigare). Dagen avslutas ca 12:00. Notera att ingen lunch serveras i skolan denna dag. 

 

Hälsningar från Klubben

Hej där hemma!

Snart är det sommaravslutning och sommarlovet drar igång!

Som vi skrivit i tidigare utskick kommer delar av skolan att renoveras under sommaren, mellangården är det första av husen som kommer få en utsmyckning genom målning av väggar.

I och med detta kommer fritids och klubben att byta hus under sommaren och vi kommer att vara i Ladan under sommarlovet.

För mer information, se utskick i schoolsoft.

Har ni funderingar eller svårt att hitta, maila oss på:

fritids@lemshaga.se eller ring på 08 586 313 27.

Med vänliga hälsningar fritids och fritidsklubben.


Tack för den här veckan gänget!

Varma hälsningar,

Johanna, Catrin och Sofia