Tellus Veckobrev v.23

Hej alla Tellusar!

Trots att det var den sista skolveckan innan våra kommande schemabrytande dagar, har vi fått chansen att redovisa kunskaper på många plan. I NO har vi redovisat och till viss mån debatterat kring för- och nackdelar mellan de vanligaste energikällorna. Kopplat till detta har vi också presenterat den politiska aspekten av t.ex. klimatfrågor och hur valrörelser kan spelgas i samhället.Nästa vecka: 

Gällande både måndag och tisdag finns all information i ett PDF bifogat i SchoolSoft. Hittar ni inte det, hör av er till någon av oss mentorer.

Onsdag: Denna dag ägnas mestadels åt att få ordning i klassrummen då vi tömmer våra skåp men ser också till att vi lämnar platsen vi spenderat så mycket tid på i gott och fint skick. Vi kommer också spendera en del tid till att städa vår vackra utemiljö.

Ta med en ordentlig papperskasse ni kan packa saker ni vill spara, exempelvis böcker men även kläder ni har kvar.

Samling vid Lillgården kl 9:00

Avslut ca kl 14:00

Torsdag: Vi samlas utanför Lillgården kl 8:45. Själva avslutningen kommer ta plats vid amfiteatern som vanligt. Efter musik och vackra tal kommer vi att åter samlas i Lillgården där vi tar några sista ord och delar ut betygen.

15/6 – 19/6 – Sommarlov

Sen ses vi på Lemshaga måndag den 20/8

Trevlig helg!

/Tellusteamet

En kommentar

Kommenteringen är stängd.

[stc-subscribe category_in='Veckobrev']