Tellus Veckobrev Vecka 6

Hej alla Tellusar. 

Detta har varit en intensiv vecka med nationella prov som gjorde att schemat blev lite annorlunda men hur som helst så skötte ni det galant. Med stormsteg närmar vi oss också sportlovet vilket också gör att det är lite mer prov än vanligt så vi vill påminna om att ha koll på SchoolSoft. Nästa vecka är det t.ex. prov i matematik så se till att kolla igenom de saker som finns kopplade till detta på SchoolSoft och fråga sedan i skolan om det var något som upplevdes svårt.

 

Info kring närvarohantering

Klicka på länken nedan för att läsa:

Nya rutiner vid ”Oanmäld närvarorapportering”-3

Allaktivitetsdagen 

Kungsberget:

Antal elever: 43 elever, 3-6 vuxna

Medföljande pedagoger: Krister Andersson, Johanna Ohlander, John Brander
Bussansvarig/kontakt 1: Se ovan

Resväg: Värmdö Marknad – Kungsberget med en st bussar.

Dit: Samling 06.00 vid Coop, Värmdö Marknad.

Hem: Buss tillbaka 16.30 från Kungsberget. Åter vid Coop ca 19.30.

________________

Slöjdgruppen är på skolan 8.20-14.00, vi äter lunch i matsalen och du behöver ta med dig lite nyfikenhet, skaparlust och glatt humör. Vi kommer att kombinera de bägge slöjdarterna och vara i bägge salarna under dagen.

Racketsport: 8:20 – ca 13Tillsammans åker vi till sporthallen med vår medhavda matsäck. Ta även med olika typer av racket som du skulle vilja prova på. (Samling vid Lillgården som vanligt).

Slime-fabrik 8.20 – 14.00 på skolan. Samling i NO-salen. Du behöver en burk och gärna lite parfymerad hudkräm och glitter för att göra ditt slime personligt. Lunch i skolan.

Skridskoåkning 8.20 – ca 13. Samling vid Eken på skolan, därefter tar vi oss till Ekvallen. Du behöver skridskor, hjälm, varma kläder och gärna varm dryck i termos samt lite fika. Skolan grillar hamburgare till lunch. Du som vill bli hämtad på Ekvallen behöver mejla maria.holm@lemshaga.se om detta innan.

Föredrag

Onsdag 14/2 kommer polisen, socialtjänsten, polarna och miniMaria till Lemshaga för att hålla ett föredrag kring hantering av brott, tidiga tecken och kommunikationsvägar. Samtliga föräldrar och andra som är intresserade är välkomna.

Tid: 18.00-19.00
Plats: Ladan.


Vårens nationella prov

6/2 NP svenska (GENOMFÖRT)

8/2 NP svenska (GENOMFÖRT)

10/4 NP matematik

12/4 NP matematik

2/5 NP engelska reading, listening

4/5 NP engelska, writing

Föräldramöte

Den 21/2 är det föräldramöte för år 4-9. Mötet inleds med gemensam föreläsning, därefter fortsatt möte klassvis. Hör gärna av er med frågor ni vill ta upp.

Sportlov

v.9

 

Påsklov

v.14

 

 

Trevlig helg

/Tellusteamet

En kommentar

Kommenteringen är stängd.

[stc-subscribe category_in='Veckobrev']