Tellus välkomstbrev

Hej alla tellusar och tellusföräldrar!

Vi är ett nytt grymt team som vill hälsa er alla välkomna tillbaka! I teamet har vi nu jobbat några dagar och ser nu fram mot att träffa er alla!
Det vi har framför oss är nya spännande utmaningar och chanser att möta nya spännande människor som man kan lära känna! I grunden är dock allt sig likt – Tillsammans är vi Starkare!

På måndag får ni första chansen att lära känna några nya härliga människor. Vi har 4 nya klasskompisar som vi är mycket glad att hälsa välkomna tillbaka! Till tellusteamet hälsar vi Daniel och Ulla varmt välkomna som nya mentorer. De har redan kommit in och visat att de kommer göra vår gård än bättre! Nick kommer denna termin få en ny resurskollega i teamet, när Ninna ansluter till oss. Ninnas tidigare jobb i andra klasser på skolan, visar att vi har turen att nu få henne hos oss! Varmt välkomna alla nya och “gamla” och en varm hälsning till alla i Marsteamet (vi vet att ni smygläser och vi har inte glömt er heller:)!
(Mentorsgrupper där man ser vilken mentor man har hittar ni på Schoolsoft.)

Schema för terminen:
Börjar så smått komma på plats och på måndag kommer vi kunna visa ett första utkast! Det betyder att ev scheman som ni ser nu är ej komplettera (i ex schoolsoft) och de kan komma att revideras.

Första skolveckan:
måndag samlas vi i Amfiteatern kl.9.00. Kom gärna lite tidigare då det ibland är många föräldrar som vill vara med.
Efter amfiteatern samlas vi utanför Lillgården där vi i Tellusteamet hälsar alla välkomna. Efter detta är vi tillsammans, där vi såklart äter lunch innan dagen slutar 13.00. (klubben öppnar denna dag tidigare kl 13.00)

Tisdagen startar även den kl.9.00. Denna dag kommer vi jobba på att lära känna varandra bättre och fundera på hur vi kan bli starkare tillsammans. Vi kommer även förbereda Ängsholmen och se till att vi har kul tillsammans. Dagen slutar 13.30 och vi kommer samordna med klubben även denna dag.

Ängsholmen
Tänk att det äntligen är dags för Ängsholmen! Stort tack till alla föräldrar som lagt ned och kommer fortsätta lägga ned tid för att göra detta möjligt!
Som bilaga hittar ni en allmän broschyr (se länk) om ön och alla övrig information kommer ut via organisatörerna (föräldragruppen).

Specialkost
Köket ber alla som har specialkost på skolan att lämna in en ny blankett (se bilaga). Detta är något som behöver ska omgående då köket vill ha rätt information.
Klicka länk

Utvecklingssamtal v.36
Under vecka 36 med start måndag kommer vi att ha våra utvecklingssamtal. Senast måndag kommer ni att hitta utvecklingssamtalstiderna i Schoolsoft.

Schoolsoft
Som vanligt ber vi er se över och ev uppdatera all kontakt information i Schoolssoft. Observera att vid nödlägen är det denna info vi utgår i från.

Skolfoto:
1-2/9 vi återkommer med exakt dag när vi fått schema.

Värdesaker
Vi uppmanar som vanligt alla att inte ta med värdesaker till skolan och tänka in att även kläder/skor kan ses som värdesaker. Skolan kan inte ta något ansvar för dessa. När det gäller mobiltelefoner gäller fortsatt det som står i avtalet om mediaanvändning på skolan. Avtal delar vi ut under måndagen.
Vill man komma i kontakt med oss mentorer är mail ett sätt eller att man testar
mentorsmobilen: 08-586 313 06

Vi ser redan fram mot måndag då vi får träffas igen!

Varma hälsningar från Marsteamet

[stc-subscribe category_in='Veckobrev']