Tellus veckobrev v.34

Hej alla i och runt Tellus!

Nu är vi igång! Och inte bra igång utan vi har verkligen kört igång för  fullt! Många nya härliga människor alltifrån nya mentorer, resurser, elever till fantastiska medmänniskor som hjälp oss i och runt vårt Ängsholmenäventyr!

Denna fredag kommer veckobrevet att bli lite kortare än vanligt då veckan varit intensiv och haft härligt långa dagar! Men här följer lite av det som är bra att ha koll på.

Nästa vecka kör vi enligt schema. I förra veckobrevet sade vi att det kan komma justeringar och det gäller fortfarande. Obs starttid måndag i schemat. Har man klubbanmält sig är det ok att komma som vanligt annars är det till skolstart man kommer och inte för tidigt.

Datorlappar måste med till skolan påskrivna och de finns på hemsidan att ladda ned om man ej har den under kontroll. För specialkostintyg gäller samma sak.

Utvecklingssamtalstider ligger ute och dessa hittar ni i Schoolsoft. Under veckan kommer det ges en uppgift som innebär att ni hemma går igenom det som förberetts i skolan.

Alltid bra att börja märka kläder som tas av i skolan. Allt blir lättare då! Påminner igen om att inte ta med värdesaker eller kläder och skor som upplevs som detta.

Under nästa vecka kommer ni elever att få börja testa de två B-språken franska och spanska. En vecka var och sedan kommer ni att få hem en blankett v.36 där man gör valet.

Vi har skolfoto antingen 1 el 2 september. Återkommer när vi vet vilken dag.

Sist vill vi alla tacka för ett fantastiskt läger på Ängsholmen. Tack alla barn och föräldrar som gjorde detta möjligt! Vi återkommer med material som visa mer av äventyret!

Trevlig helg allesammans!

/Mentorerna

 

 

 

[stc-subscribe category_in='Veckobrev']