Tellus veckobrev v.8

Hej!

Alltid lika härligt att avsluta veckan med sol:) I detta fall är det passande då mycket i veckan har varit härligt!

Mentortiden – Normer & värden
Vi fick alla med oss på att börja skapa rastaktiviteter. Återigen märktes det att vi blir starkare tillsammans då idéerna blev allt fler vart efter vi diskuterade! Kul! Sedan kom snön och isen och det blev inte lika lätt att genomföra alla aktiviteter, men det kommer nya varmare veckor!

SO-final
Riktigt kul ska det bli att läsa alla analyser som skrivits i veckan. Temat näthat och hårt språk har engagerat och alla jobbade hårt och tänkte mycket med sina analyser! På samma tema kan man säga att föräldramötet gick. Stort tack till alla som kunde komma. Alla som hade chansen att se Maria Dufva först tror jag fick sig en viktig påminnelse om vad det innebär att vara förälder, då menar jag att vi är viktiga och har möjligheter att stötta/guida vår barn! För er som missade rekommenderas varmt Marias föreläsningar/material! Alla bör dessutom ta del av material som Statens medieråd tillhandahåller:
https://statensmedierad.se/
Vi ska försöka få ut några “klokskaper” som vi faktiskt kom fram till under mötet också! Kul att se att enigheten på plats var slående! Som vi brukar säga, tillsammans starkare!

Framåt:
v.9 Sportlov!
v.10 Torsdag: skolbio. Eleverna kommer sluta i Gustavsberg ca 13.40.

Ha en härlig helg och skönt ledighet (alla som har möjligheten)!

/Tellusteamet

 

[stc-subscribe category_in='Veckobrev']