Sommarbrev Uranus

Nu har vi precis haft sommaravslutning med era fantastiska barn. Lite annorlunda men ändå väldigt mysigt! Vi lyssnade på tal från rektor, sjöng och dansade till sånger som kören haft samt sjöng till “Den blomstertid nu kommer” under ledning av vår egna Uranuselev Svante. Därefter åt vi tårta tillsammans och sammanfattade läsåret som gått. Innan eleverna gick ut på sommarlov fick de med sig en liten hälsning från oss pedagoger och vi berättade om årets sommaruppgift. 

Vi vill tacka för de vackra blommor vi fått av klassen och er föräldrar! Vi vill också tacka för lånet av era underbara barn och vi ser fram emot att få träffa dem igen efter lovet.

 

 

I måndags hade vi en härlig friluftsdag då vi vandrade och lekte i skogen. Till slut landade vi på platsen vid skulpturen “Guds hand”. Där åt vi vår matsäck och gjorde en sommarutmaning med frågor kring årets skolarbeten.

 

 

I tisdags firade vi klassens dag då vi städade ur klassrummet, tog med saker hem och firade av Märta som flyttar till Åre. TACK Märtas familj för god glass och Öländska jordgubbar! 

 

Vi ses igen den 19 augusti i Villan! Då hälsar vi Juna välkommen till klassen.

 

Varma sommarhälsningar!

Ann-Sophie, Eva, Marie, Johannes, Hanan och Agnes

Klasstelefon: 08-586 313 02

ann-sophie.petersen@lemshaga.se 

eva.lorne@lemshaga.se

agnes.jansson@lemshaga.se

marie.moberg@lemshaga.se