Uranus v51

Hej alla Uranus-familjer! 

 

Denna termin har verkligen gått otroligt fort och under vår utvärdering med eleverna idag har vi pratat om allt vi gjort under höstterminen. Det de framför allt minns är teaterföreställningen med clownen som vi brukar se i programmet “Pick a color” och vandringen runt Vidsjön. Många var också stolta över de framsteg de gjort med läsningen och att de lärt sig multiplikation. Det de ser mest fram emot är att få träffa varandra igen efter jullovet.

 

 

Under onsdagen fick vi njuta av vårt årliga julbord som köket hade dukat fram. Alla var mätta och nöjda. Lite senare fick de även en skumtomte i efterrätt i idrottssalen när vi hade haft vårt “öppna hus” tillsammans.

 

 

Här är lite bilder från veckan som har gått! 

 

 

Vi vill nu tacka för denna termin! Vi hoppas att ni alla får ett härligt jullov och vilar upp er inför nästa termin på Mellangården. Vi ser fram emot att få träffa er alla igen onsdagen den 8 januari.

 

Hem och skola

 

Läxa:

  • Läs minst 15 minuter varje dag under hela jullovet i valfria böcker. Eleverna får ta med och visa någon av de böcker de läst under lovet när vi ses i januari. Extra utmaning är att göra ”mattebingot” för att få lite extra speltid på iPaden i januari.

 

Kommande händelser:

  • Fritids öppet – 2 Januari och 3 Januari.
  • Fritids stängt – alla mellandagar samt 7 Januari (pga. planeringsdag) 
  • 8/1-2020 – Vårterminen startar

 

God Jul och Gott Nytt År!

Ann-Sophie, Eva och Agnes

Klasstelefon: 08-586 313 02

ann-sophie.petersen@lemshaga.se 

eva.lorne@lemshaga.se

agnes.jansson@lemshaga.se

 

2 kommentarer

Kommenteringen är stängd.