Välkomstbrev Uranus

Hej och välkomna till Uranus!

Vi hoppas att ni alla har haft ett härligt sommarlov och är laddade att påbörja ett nytt spännande läsår med oss på Uranus.

På måndag den 22 augusti ses vi kl 9.00 i Amfiteatern. Där sitter vi klassvis.

Efter samlingen går vi till klassrummet för att fortsätta dagen tillsammans. Föräldrar är välkomna att delta den första stunden i klassrummet för de elever som så önskar. Första skoldagen slutar kl 13.00 och därefter är det fritids som vanligt.

Eleverna kommer som vanligt att börja skoldagen kl.8.20. För att se vilka tider eleverna slutar skoldagen, vänligen titta på schemat.

Nästa vecka:

  • Nästa vecka är en schemabrytande vecka och vi fokuserar på att klasssen får chans att landa i skolan efter ett härligt sommarlov. Vi kommer arbeta gruppstärkande där vi får chans att komma ihop oss som grupp och framförallt får lära känna klassens nya lärare, Josephine.
  • Lägerskoledag torsdag – denna dag kommer vi att vara vara på skolan och arbeta i mindre grupper. Vi kommer att fokusera dagen på att “Hitta vilse” och allemansrätten.
  • Lägerskoledag fredag – På fredagen ska vi gå till Hästholmen och eleverna behöver ha med sig egen matsäck och klä sig efter vädret. Tänk på extra dryck vid varmt väder.

Kommande händelser:

Utvecklingssamtalsdag – Detta läsår kommer det vara utvecklingssamtal under en hel skoldag den 5/9 och under eftermiddagen den 7/9.

Denna heldag 5/9 kommer att vara en kombinerad utvecklingssamtalsdag och studiedag där ni som förälder och elev behöver närvara för samtal.

Tider för utvecklingssamtal kommer läggas upp för bokning i schoolsoft.

Fritids har öppet kl. 7.30-17.00

För att kunna planera verksamheten på fritids vill vi veta vilket behov ni har av omsorg.

Fyll i enkäten nedan. Tryck sedan spara efter ifylld enkät.

https://goo.gl/forms/K8WrHnvjpB6aTTzy2

Övrig information:

Inför en ny termin behöver vissa dokument uppdateras. Dessa är:

IMG_5350

Josephine, Ingela & Mats

Klasstelefon: 08-586 313 02

ingela.eriksson@lemshaga.se

josephine.schempp@lemshaga.se

mats.sterneby@lemshaga.se

[stc-subscribe category_in='Veckobrev']