Välkommen tillbaka!

Hej alla Marsipaner,
nu längtar vi verkligen efter att träffa er!

 

Vi har den här gången skickat ett längre brev med information på mail. Från och med nästa vecka kommer hela veckobrevet ut här på hemsidan precis som vanligt.

 

I det längre brevet kan du bland annat läsa följande om uppstartsveckan:

 

19/8 – Skolstart

Vi ses vid stora eken utanför Storgårdens huvudentré kl 9.00. Efter en kort samling går vi in i kapprummet och sedan upp till klassrummet. Första dagen blir det en del praktisk information, enklare uppstartsuppgift samt att presentera oss för våra nya kompisar.


Kom ihåg att ta med boken du läst i sommar (om du inte har den kvar kan du se till så att du vet titel och författare).

 

Det är även bra att ha med ryggsäck då vi kommer skicka med en del blanketter hem för att fylla i.

20/8 – Förberedelse inför cykelutflykt

Vi kommer ägna dagen åt att förbereda fredagens cykelutflykt genom att se film om trafiksäkerhet, kontrollera våra cyklar och hjälmar samt cykla teknikbana. Ta med cykel och hjälm. Ta också gärna med lås så att du kan låsa cykeln över natten (om du inte använder den för att cykla till och från skolan så klart).

 

21/8 – Utflyktsdag

Vi samlas utanför Storgården 9.00 och cyklar sedan i samlad trupp mot Dyviken (Fladenbadet) där vi badar och äter lunch. Dagen slutar kl 13.00 i Dyviken. Om en elev vill ta sig hem själv därifrån går det bra så länge vårdnadshavare mailar mentor. Övriga cyklar tillsammans tillbaka till skolan dit vi anländer uppskattningsvis ca 14.00.

 

Trevlig helg!

Varma hälsningar,

Anna, Catrin, Johanna och Maria