Välkomstsnack- Jupiter v.34

 

Då börjar vi äntligen närma oss skolstart och vi pedagoger längtar otroligt mycket efter er alla. Det ska bli så galet roligt att få hänga med er under de kommande läsåren och vi är så nyfikna på vad ni är för ena filurer! I det här brevet vill vi främst informera om skolstarten och första veckan men även lite annat smått och gott som kan vara bra för er att veta. 

 

Till att börja med så vill vi bara stämma av att ni alla har fått ett välkomstbrev och en blankett mejlat till er innan sommaruppehållet (mejlat den 15 juni) med en hel del info. Har ni av någon anledning inte fått det mejlet så kontakta mig Åsa på asa.grath@lemshaga.se så fort ni önskar få det. Påminner om att det är viktigt att samtliga blanketter ska lämnas in så fort som möjligt. Extra viktigt blir det om man vill bada på vår fredagsutflykt då det krävs badintyg för det. Se tidigare välkomstbrev för alla blanketter. 

 

19/8 Onsdag: Skolstart. (9.00-14.00)

Vi möts i våra nya klassrum klockan 9.00. Första dagen blir det en del praktisk information, några enklare uppgifter samt att presentera oss för våra nya kompisar.

 

20/8 Torsdag, förbereda utflykt. (9.00-14.00)

Den här dagen kommer vi att förbereda den spännande utflykt vi ska göra under fredagen. Här kommer du bland annat att få lära dig mer om allemansrätten och hur man lagar mat på ett stormkök. 

 

21/8 Fredag, utflyktsdagen.  (8:30-14.09)

Samling 8:30 i Amfiteatern. 

Den här dagen kommer vi att åka på en utflykt till Björnö. Här kommer vi att leka och bada men även laga vår egen mat tillsammans på stormkök. 

Vi beräknas vara åter på skolan 14.09 då buss 429X landar på Lämshaga station:) 

Glöm inte att ta med dig:

  • Badintyg (en förutsättning för att få bada) och badkläder/handduk
  • Kläder efter väder. Bra skor! 
  • Ryggsäck
  • Fylld vattenflaska. Minst 1-2 liter 
  • Egen tom tallrik och bestick! 

 

 

 

Denna vecka kommer att vara schemabrytande och vi fokuserar på gruppen och att lära känna varandra. Hålltider för veckan är 9-14. Vi planerar dock en badutflykt till Södersved under tisdagen den 25/8 och då behövs matsäck! 

 

 

 

 

 

 

 

Era klasslistor, mentorslistor och scheman finns nu på SchoolSoft. Kom ihåg att det vanligtvis blir schemaförändringar under första veckorna.

 

Tänk på att ni föräldrar under rådande Corona-restriktioner ej kan följa med era barn in i lokalerna. Hämtning/lämning sker utomhus eller genom att ni sticker in huvudet och ropar hej hej. Påminn gärna era barn om att checka in sig ordentligt när de kommer. 

Hälsningar Klubben

 

En förändring detta läsår är att vi avskaffar “klasstelefonen” helt och hållet. Istället återgår vi till att ha personalrums-telefoner och utflyktsmobiler. Numret till storgårdens personalrum kommer inom kort. Vanligtvis nås vi pedagoger och mentorer lättast via mailen.

 

Vi kommer att ha ett digitalt föräldramöte via Google Meet klockan 17.30-19:00 onsdagen den 9 september. Närmare info och länk till mötet kommer senare. 

 

Vi vill påminna er att ni inte bör ta med er värdesaker till skolan. Det ni tar med er till skolan måste ni själva ta hand om och ansvara för. Detta gäller även dyrbara kläder och skor. Skolan ansvarar inte för värdesaker som försvinner.

 

 

Kommande datum och aktiviteter:  

V. 34

19/8 Onsdag.  Skolstart! 9.00 i klassrummet

20/8 Torsdag. På skolan. 9.00-14.00

20/ 8 Fredag. Utflykt. 8:30-14.09 

 

V.35 (Hålltider för veckan 9.00-14.00) 

25/8 Tisdag. Utflykt. Badkläder och Matsäck! 

 

V.37

9/9 Onsdag. 17.00-19:00. Digitalt föräldramöte google meet. Länk och mer info kommer senare. 

 

 

 

Bästa hälsningar från oss pedagoger i Jupiter genom Åsa  

 

En kommentar

Kommenteringen är stängd.