Veckobrev Mars V3

Hej Marsianer.

Ännu en vecka har rullat iväg.

I veckan som gick hade vi ett simtest på onsdagen, jag pratade enskilt med eleven om det var något som behövdes träna mer på, så kolla gärna av med ert barn, om jag har pratat ert barn om simningen. Om inte så var allt lugnt.

Vi hälsar också Sofia Dirkse välkommen till Mars. Sofia skall ha Eng i Mars röd.

Sv: Jobbar vi vidare med argumenterande texter.

So: Håller vi på att gå in i slutfasen på Nya testamentet och kristendomen. Jag lägger upp idag på SchoolSoft vad provet ska handla om. Filmer, stöd meningar, sidor i läroboken & frågor på Nya testamentet samt kristendomen. Provet har vi på tisdagen v6.

Ett litet tips till er förälder är att öppna Lpp mappen i respektive ämne, så kan ni läsa lite vad vi håller på med i de olika ämnena.

Utvecklingssamtal:

Jag och Marie startar med samtalen på måndag den 23/1.

Onsdagen 25/1 har eleverna hemstudio dag och kommer endast på den bokade samtalstiden.

Samtalen håls mycket utav eleven, utifrån några givna frågeställningar, som baseras på elevens målbeskrivning i de olika ämnena.

Vi har fyllt i elevens del inför samtalet i skolan och skulle vilja påminna er förälder att fylla i eran del, i så god tid som möjligt. Ni hittar detta under elevdokument.

Måndagen den 6/2 har vi allaktivitetsdagen. Eleven kommer att få en val blankett att fylla i, val 1, 2, 3. Denna blankett ligger ute på SchoolSoft.

Tänk på att vi byter schema period nu på måndag, ex slöjd grupper, bild & musik.

Tyvärr inga trevliga bilder denna vecka:( Får bättra oss på den punkten.

Krister/Marie/Simon

[stc-subscribe category_in='Veckobrev']