Veckobrev Tellus V10

Hej Tellusar.

Ännu en vecka har gått och det var kul att träffa er igen efter en veckas sportlov. Vädret på Lemshaga är ungefär som de 4 årstiderna på en vecka.

På lektionerna är det full fart med en gång och vi är inne i slutspurten på år 6. Elever tycker det är mycket nu och det är det också, så ha koll på schoolsoft och classroom så ofta ni hinner.

So så går vi in på sista veckan med världsreligionerna, prov på fredag den 19/3. Det ligger 4 PDF på schoolsoft inför provet. Sista veckan jobbar vi prov liknade frågor.

Sv är inne på slutspurten på dialekter, prov V 12.

No är det redovisningar om stjärnbilder.

Eng rullar på och Maria sitter och rättar prov, glosor till fredagar.

Ma är det bra focus på lektionerna, Madde gör ett kanon jobb och det lossnar mer och mer för eleverna.

Musik är det prov nu måndag.

Slöjd är det smörknivar & iPad fodral som gäller.

Idrotten är det olika tester just nu, simtest fredag 26/3

Och så några rader om en mycket överraskande fredag. Mitt under idrottslektionen med den gröna gruppen, så kommer plötsligt alla röda eleverna med många lärare in och sjunger. Det hade spridit sig att en av klassens mentorer fyllde 60 år. Det blev sedan en mycket speciell dag. Lite bilder från kladdkaksfika i gympasalen.

Ett gigantiskt stort tack till alla fantastiska elever och kollegor som har lyckats hålla detta hemligt för mig, vilket inte är det lättaste tror jag. Ni är bara för fantastiska:)

Tellus teamet genom Cecilia, Amanda, Marie och nu den något äldre Krister

2 kommentarer

Kommenteringen är stängd.