Veckobrev Tellus V22

Hej alla elever och föräldrar i Tellus. Känns konstigt att skriva mitt sista brev till er som mentor i Tellus. Har varit 3 otroligt roliga år och ett nöje att följa elevernas utveckling från lite vilsna 10 åringar till stora tonåringar:)

Efter förra veckans skyfall så ser det ut som att vi får våra 2 sista veckor i strålande solsken. Vilket är kanon då vi har många uteaktiviteter den sista veckan.

Lägger in lite bilder från veckan som gått.

Plogging dagen resulterade i över 50kg skräp och skrot. Bra jobbat alla elever.

Lite bilder över elevernas fina iPad fodral.

På idrotten tackar vi för det fina vädret.

Nästa vecka ser ut som följer.

Måndag 8.20-14.00. Vi städar på fm och samlar in alla iPads. Skicka med en kasse att bära hem saker i. Efter lunch går vi till Södersved för bad och lek.

Tisdag 8.00-15.00. Denna dag har vi våra stora paddlings avslutning på Björnö. Läs PM pdf på schoolsoft. Där anmäler även föräldrarna sig om och på vilket sätt man vill vara med på denna roliga dag.

Onsdag 8.20-14.00. På förmiddagen har vi olika aktiviteter och efter lunch har vi skoljoggen. Ta med idrottskläder.

Torsdag 10.00-13.00. Denna dag har vi vår fina lunch som våra Mars elever fixar till oss. Samling utanför lillgården där vi startar med mingel, sedan går vi ned till grillplatsen där det blir nygrillade hamburgare. Denna dag är vi lite extra finklädda.

Fredag 9.30-11.00. Är vår fina avslutningsdag tillsammans. Önskar er alla ett underbart sommarlov.

Tellus teamet genom.

Cecilia, Amanda, Marie & Krister