Veckobrev v. 4 Jupiter

Hej alla Jupiterfamiljer!

Nu äntligen är alla Jupiterpedagoger tillbaka på plats men tyvärr ännu inte alla elever. Dock dras många andra, elever och pedagoger på skolan med sjukfrånvaro. Vi hoppas på bättre tider snart!

Hoppas att alla har kunnat hitta en tid som passar för utvecklingssamtalen v.6. Om ni ännu inte har bokat en tid på schoolsoft, gör det!

I ämnena har vi bland annat arbetat med:

So: Vi är på slutsvängen på medeltiden, prov fredag v 6. Alla uppgifterna ligger på schoolsoft under uppgifter/resultat.

I svenska arbetar vi med grammatik och den här veckan har eleverna arbetat med sj-och j-ljudet. Dessutom har eleverna skrivit berättelser som innehåller minst en dialog.

I NO arbetar vi med kemi och den här veckan handlar det om ämnen i tre olika former. Eleverna skriver i sin kemilogg och det de skrivit där är det som eleverna ska plugga på inför kemiprovet v. 7. Agneta har bjudit in alla föräldrar till Google Classroom i svenska och kemi  så att ni kan se veckans arbearbetsuppgifter och era barns arbeten.

I matten har vi jobbat med bråk.

engelskan jobbar vi med oregelbundna verb.

I bilden har vi gjort självporträtt med en metod som heter spegelmonotypi. Vi ritar på en spegel med en tuschpenna och för sedan över teckningen till ett fuktigt papper.

Info från föräldrarkoordinatorerna:

Nästa vecka på onsdag är det föräldrakoordinatormöte. Den förälder som vill att någon fråga lyfts där kan höra av sig till Jupiters representanter på mail, mobil eller via Facebook. Även Liams mamma Sara Tellqvist är representant.

Ha nu en riktigt fin helg allesammans!

Hälsningar från Jupitergänget:

Krister, Agneta, Karin, Ulrika och Åsa.

2 kommentarer

Kommenteringen är stängd.