Veckobrev v.6-v.7

Hej!

 

Äntligen kom vi igång med lite efterlängtad bakning! Den här gången stod våra bagare för smarriga muffins med vanilj/chokladsmak. Tyvärr missade fotografen att få med resultatet men själva processen och det flitiga efterarbetet lyckades fastna på bild! =)

Fikastunden efter mellis i fredags var även den minst sagt poppis!

Vi har under dessa veckor fortsatt med vårt projekt att inreda Klubbens sterila väggar med härliga kreationer av blandad kaliber. Måla med akrylfärg har varit en populär aktivitet den senaste veckan. Hej vilt blandas färger och spännande mönster och målningar träder fram. Många intryck och uttryck pryder och tolkningen står betraktaren för! Olika pyssel med inspiration för Alla hjärtansdag har även det hunnits med. På Fritidsgympan har vi spelat fotboll och haft en liten Parkour-bana.

Kul att se att gamla hederliga sällskapsspel är fortsatt populärt! Det blir många härligt avslappnade stunder med tid för både reflektion och rekreation. Ordjakt och Vem där? är två spel som gärna spelas.

En grupp har hunnit med att färdigställa sitt manus och filma lite kort om träslöjden. Vi hoppas att ännu fler blir inspirerade och filmar under nästa vecka.

Trevlig Helg

Klubben