Veckobrev vecka 50 Jupiter.

Veckobrev v. 50 Jupiter.

Hej alla fina på Jupiter. Nu är det bara en vecka till julafton och bara tre skoldagar kvar innan vi tar ett välbehövligt jullov.

Den här veckan har vi haft bråda dagar med att avsluta alla skolarbeten i de olika ämnena och lämna in dem på rätt ställe. Eleverna på Jupiter har lärt sig mycket den här terminen och vi lärare fyller i matriser som ni kommer att kunna ta del av på onsdag på Schoolsoft. Tänk på att det är första terminen i årskurs 4 och att eleverna arbetar mot målen i årskurs 6. De har lång tid på sig. Matrisen visar på deras kunskapsutveckling just nu. Grönt betyder att kunskapskravet är uppnått. Vit betyder att vi ännu inte arbetat med kunskapskravet eller om eleven fått en personlig kommentar betyder det att eleven behöver träna mer för att nå kunskapskravet. Gult mellan nivå 1 och 2 betyder att eleven är påväg att nå kunskapskravet.

Bilderna är från Lemshagas fina skönsjungande Luciatåg och vi är stolta över att fler av våra Jupiterelever deltog.

Vad händer nästa vecka?

Måndag –  Vi jobbar i klassrummet mellan 9.30-11.00. Lunch klockan 11.00 sedan går bussen 11.39. Vi är i badet mellan 12.00-14.30. Krister har simtest med ca 12 elever i taget, de övriga eleverna är i äventyrsbadet med övriga lärare. Vill man hämta sitt barn utanför simhallen kl 14.30 så måste ni skicka ett mejl till Krister eller Agneta senast söndag kväll. Övriga elever åker tillbaka till skolan med buss 14.40. Vi är tillbaka på skolan 15.10.

Tisdag  Lektioner enligt schema

Onsdag. Vanlig starttid på morgonen 8.20. På förmiddagen pysslar vi på Jupiter. Eleverna får gärna ta med en strumpa och ris till fyllning för att göra tomtar eller snögubbar.

Efter lunch har vi skolavslutning i klassrummet med sluttid klockan 13.30

 

Titta gärna på finalen i retorikmatchen, vi är så stolta över Tellus och deras lärare Catrin.

https://www.svtplay.se/video/33536654/retorikmatchen/retorikmatchen-2021-sasong-8-final

Information från rektor och fritids:

Efter samtal med Judith och Annica beslutades det att som läget ser ut nu så ska inga vårdnadshavare in i lokalerna, behöver de hämta kläder eller annat får de be sitt barn eller personal på skolan om hjälp.
Hjälp till att påminna varandra och vårdnadshavarna!
Skicka gärna med detta i veckobreven idag:
Info från fritids:
Snart är det dags för jullov men innan det önskar vi att ni tömmer era hyllor i kapprummen, ta gärna med en påse/väska och ge till ert barn, eller be någon av oss i personalen om hjälp då vi önskar att ni stannar utomhus på grund av smittorisken.
Klubben kommer att hålla till på Mellangården under lovet.
Vill även påminna om att den 23/12 och den 5/1 stänger fritids klockan 15:00.
God jul och gott nytt år önskar vi på fritids och fritidsklubben!

Trevlig fjärde advent

önskar

Agneta, Krister, Karin, Ulrika och Åsa

 

6 kommentarer

Kommenteringen är stängd.