Veckobrev Venus v.14

Hej alla i Venus!

Vi har märkt att många är sjuka nu när våren äntligen kommit hit. Har ni hört talas om ordspråket
”du ska svettas in våren och frysa in hösten?”
Kanske värt att fundera på så att ni inte blir kalla av att fort ta på sig tunna kläder bara för att solen skiner. Man blir inte sjuk av kylan men när kroppen kyls ner blir vi mindre motståndskraftiga mot infektioner.
Om ni har hängt med på No lektionerna vet ni som inte vill blir sjuka hur viktigt det är med kosten för att kroppen ska hålla sig frisk. Och har du blivit sjuk är det ännu viktigare med vad du äter för att kroppen ska få de bästa förutsättningarna för att blir frisk.
Föräldramöte

Onsdagen den 10/4 klockan 17:30 är du välkommen på föräldramöte för våra Venusklasser.

Vi börjar med lite fikamingel innan vi drar igång själva mötespunkterna klockan 18:00.

Beträffande övriga frågor vill vi gärna ha dessa mailade till oss innan mötet så vi kan planera upp hur vi skall använda vår tid tillsammans på bästa sätt

Se schoolsoft för dagordning och anmälan!

Ny schemaperiod
Från och med måndag den 8/4 så går skolan in i den sista schemaperioden för detta läsår. Det kan innebära mindre justeringar gällande grupper och ämnen. Nya PDF-scheman finns publicerade på hemsidan som går att ladda ner och personliga scheman i Schoolsoft är uppdaterade.
Vi har redan den här veckan bytt slöjd grupper så det ändras inte igen. Vi byter slöjdgrupperna tidigare för att alla ska få lika många lektionstimmar då det faller bort lite torsdagar under våren.

 

Ha en trevlig helg så ses vi nästa vecka, sista veckan innan lovet!

hälsningar mentorerna