Venus veckobrev v.22

Hej alla venusar med familjer!

Äntligen både sol och en del värme! Detta gör att både fritid och skola/jobb känns susa fram extra fort. En vanlig skolvecka återstår. Håll i och kämpa in i det sista! Vi tror på er!

Vi i mentorsteamet har utvärderat lite och vill bara återigen säga att vi är så glada att ha er venusar som elever. Ni är så himla bra! Vi tränar, samarbetar, skrattar lite, busar lite, läser, tolkar, planerar, tänker om… Allt är inte perfekt men det är ju det som lyfter oss – när vi lär och utvecklas – tillsammans! Oj vad vi ser fram emot två år till i detta gäng!

 

Den senaste NO:n har handlat om diskuterat vinningar för ekosystemet jordklotet med vegetarisk kost, ekosystemundersökningar ute och indikator/försurningslab inne. Här några bilder från detta. Kommande vecka utvärderar vi ekologiavsnittet med ett mindre prov så gå in i schoolsoft, classroom, LPP för tips på träningslänkar och provfrågor.

 

 

   

  

 

 

Kommande viktiga datum

v.23 är vanlig skolvecka

Under fredagen 5/6 kommer vi städa skåp vilket gör att det är värdefullt att ta med en stor väska eller pappkasse för era saker. Alla skåp ska lämnas tomma utan hänglås och alla saker inklusive jackor/extraskor tas hem.

8 & 9/6 – Klassdagar. Vi kommer att vara utomhus så bra kläder för dagens väder gäller. Räkna också med att ha med matsäck båda dagarna. I coronatider kan vi tyvärr inte stå ute och hantera matvaror åt andra och hoppas på förståelse för detta. Mer info med tid och plats kommer.

10/6 – Skolavslutning. Tyvärr kan vi bara välkomna eleverna (inga föräldrar) till årets avslutning. Vi kommer att fira den utomhus och träffas kl 09.00 bakom Ladan.

Trevlig helg önskar venus mentorer

En kommentar

Kommenteringen är stängd.