Venus veckobrev v.3

Hej alla Venusar!

 

Veckan som gått: 

 

Den här veckan har varit ganska speciell eftersom vi för första gången kombinerade distansundervisning och normal undervisning i skolan. Under denna vecka har alla ”gröna” grupper i varje årskurs gått i skolan med normala lektioner, medan alla ”röda” grupper fortsätter med distansundervisning.

 

Detta har resulterat olika slags utmaningar både för elever och lärare, men både den gröna och röda gruppen har lyckats fantastiskt. För gröna gruppen har det varit en bra vecka då de kunde träffas i skolan för första gången sedan innan lovet, prata och leka med vänner.

 

Båda grupperna har följt det normala schemat, även om det i vissa ämnen är vissa skillnader beroende på om de är närvarande i skola eller har distansundervisning.

 

Veckan som kommer:

 

Nästa vecka fortsätter vi under mentorstimme med att titta på vår matris och förbereda presentationen för utvecklingssamtal. Tider för utvecklingssamtal kommer att informeras om under veckan som kommer. Samtalen kommer att hållas digitalt.

 

Nästa vecka är det dags för den Röd gruppen att vara på plats i skolan, medan Grön går tillbaka till distansundervisning. Det blir det en spännande vecka för många av våra elever i Röd som inte har träffat varandra sedan före jullovet.

 

Kommande datum:

Vecka 7: Utvecklingssamtal

 

Ha en fin helg!

 

/mvh Venusteamet