Venus Veckobrev v.43

VENUS VECKOBREV V.43

 

Hej alla Venusar!

 

Veckan som gått: 

Den här veckan under mentortimme har vi fortsatt att diskutera och uppdatera mentordokumentet med några fler strategier för hur vi kan organisera skolarbete i mappar. Vi har också tittat på hur man skapar meddelanden och påminnelser i ipad-kalendern för att också hjälpa organisera och lägga in datum för olika händelser, som prov eller inlämningsuppgift.

 

Under mentortimme diskuterade vi också vad det innebär att vara tävlingsinriktad. Under samtalet kom många idéer fram, med olika åsikter om fördelar och nackdelar. Vi diskuterade skillnader mellan människor och hur olika attityder kan påverka i skolans sammanhang.

 

Under veckan har vi fortsatt enligt det normala schemat, men på fredagen hade vi var lite annorlunda då alla Ladan hade Halloween-tema. Det var en rolig sista dag före höstlov med några mycket spöklika utklädnader. 

 

Veckan som kommer:

Nästa vecka är höstlov. Eftersom vi har kommit genom hälften av terminen och dagarna blir kortare snabbare, är det en välförtjänt vila för att sen komma tillbaka i vecka 45 med laddade batterier. 

 

Ha en trevligt höstlov!

 

/mvh Venusteamet