Venus veckobrev v.50

Hej alla Venusar!

 

Veckan som gått: 

Nu har en vecka till gått enligt schemat och vi har tagit oss fram till den här höstterminens sista skolvecka. En vanlig skolvecka med prov och inlämningar under en termin som har varit allt annat än vanlig och full av alla slags utmaningar. Ni har alla klarat det utmärkt! 

 

Nu är det bara en vecka kvar innan vi får börja ett välförtjänt jullov. 

 

Veckan som kommer:

Som ni alla vet, håller vi oss uppdaterade gällande de senaste rekommendationerna från folkhälsomyndigheten. Om det sker några förändringar i vad som gäller för vår skola så kommer information om detta att publiceras i Schoolsoft.

 

Måndag 14 december: 

Nästa vecka börjar vi med årets speciella Luciafirande. Vi kommer att träffas som vanligt i vårt mentorklassrum (L3 / L4), där vi kommer att ha en corona-anpassad Luciafirande, med fika och en film som är gjord speciellt för detta tillfälle. Länken till filmen kommer även att finnas tillgänglig på schoolsoft, så att det blir möjligt att se den även för vårdnadshavare.

På måndag börjar vi också dekorera Ladan från kl 8:00, vilket blir kul och de elever som är intresserade av att komma lite tidigare för att hjälpa till är mycket välkomna!

Även på måndag ska finnas möjlighet att göra eller komplettera prov om ni har blivit informerade om detta från eran ämneslärare eller mentor.

 

Torsdag 17 december:

På torsdagen kommer vi att ha vår traditionella Jullunch, men naturligtvis på grund av rådande situationen kommer den att anpassas och firas i mindre grupper under deras vanliga lunchtider.

 

Fredag 18 december:

På fredag ​​blir det skolavslutning. Vi träffas klockan 9:00 i våra mentorklassrum (L3 / L4) för en kort samling och för att städa. Sen kommer vi att dela upp oss valfritt, några kan stanna i skolan för julpyssel medans andra tar buss till Ekvallen för att åka skridskor (hjälm är obligatorisk). Sedan kommer alla som var i skolan på förmiddagen att åka till Ekvallen där vi äter en gemensam lunch (korv och bröd) ca kl 12:00. Efter lunchen fortsätter vi åka skridskor tillsammans som avslutning fram till kl 14:00, då dagen slutar på Ekvallen.

 

Kommande datum:

11 jan: Skolstart vårtermin

 

Vi önskar er en glad 3:e advent och lucia!

/mvh Venusteamet