Venus veckobrev vecka 23

Hej Gänget!!

Så var vi då äntligen där!! Avslutningsveckan ligger och lurar runt hörnet. Känns som om läsåret fullständigt rusat fram och massor har verkligen hänt med er under det här första året i Ladan. Ni gjorde entré här i augusti som något vilsna, fartfyllda och opolerade individer. Nu, i juni, tar ni sommarlov som högstadieelever där ambition och drivkraft är egenskaper som tydligare beskriver er.

Veckan som gick: Återigen en kortvecka där de sista säckarna knöts ihop under olika ämnen. Några fick jobba klart och lämna in det där sista arbetet med någon säkert kände sig både klar och nöjd med vad man presterat under åren. Ett gäng elever och föräldrar jobbade sedan under nationaldagsfirandet i Hamnen. Hoppas ni fick sålt mycket så att klasskassan kunde fyllas på.

Veckan som kommer: Det är ganska mycket som händer nästa vecka så vi tar dag för dag!

Måndag 10/6: En ”vanlig” skoldag när vi följer schemat. Under mentorstiden skall vi städa klassrum (L1 och L2) och området kring era skåp. Ni kommer även att tömma skåpen och återlämna de böcker som ni ännu inte hunnit med att göra. Ta gärna med en extra pappåse om du vet med dig att mycket skall tas hem. Efter städningen kommer vi att presentera nästa års klasser.

Tisdag 11/6: Vi hänger på Södersved. Vi träffas klockan 9.00 på Södersved. Vi kommer att vara i våra 12-grupper under stor del av dagen för lite olika tävlingar och uppdrag. Det kommer även ges tid för bad så glöm inte badkläder och handduk.
Skolan kommer ta dit mat (pastasallad) men ni behöver ta med något att äta ur, bestick och dricka. Om ni vill, ta även med fika. Dagen beräknas sluta klockan 13.00 på Södersved.

Onsdag 12/6: Klassensdag! Det här året kommer vi att vara på Grisslinge för att bada, umgås, äta medhavd matsäck (eller en peng om man hellre köper en macka på fiket) och leka lite. Vi träffas 10:00 vid volleybollplanen och avslutar dagen på plats runt klockan 14:00.

Torsdag 13/6: Avslutning!!!!! Vi träffas utanför Ladan 8:45 för att sedan gemensamt gå bort till Amfiteatern. Efter ceremonin (som tar ca 1h) träffas vi alla i Venus för att önska varandra glad sommar! Sedan har ni SOMMARLOV!!!!!!!

Så från alla oss runt Venus önskar vi nu en riktigt härlig sommar så ses vi den 19:e augusti 🙂