Venus veckobrev vecka 51

Härliga Venusar!

Så kom då dagen som vi har väntat lite extra på under terminen, AVSLUTNINGSDAGEN!!
Ni har nu klarat av er första termin hos oss i Ladan. Det har i ärlighetens namn varit en termin med både ups and downs, men efter höstlovet så har vi stadigt märkt av en förbättring överlag vilket är en känsla som vi tar med oss över julhelgen.

Ni har nu fått era första betyg med högstadiematrisen som grund. Detta har säkert medfört förändringar som både blivit positiva och negativa men det är en lång resa kvar mot avgångsbetyget som sätts i slutet av år 9.
Fundera gärna tillsammans hemma över hur du som elev kan ta dig an skolan framöver för att kunna nå så långt du bara kan.

Viktig info inför vårterminen

Skolstart: Tisdagen den 8:e Januari slår vi upp portarna för er igen. Ni kommer då följa ordinarie schema så idrottskläder måste packas ner redan första dagen.

Allaktivitetsdagen: Torsdagen den 31/1 är det dags! Vi kommer bland annat att erbjuda en skidresa till Kungsberget, några mindre kostsamma aktiviteter på ”hemmaplan” samt såklart ett par kostnadsfria alternativ. Mer info om de olika aktiviteterna kommer publiceras på schoolsoft i början av nästa termin.

Ann tjänstledig: Under terminens första tre månader kommer Ann att vara tjänstledig. Patrik (So) kommer gå in som vikarierande mentor och Hanan kommer att undervisa i hemkunskap.

 

Från oss ALLA till er ALLA en

GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR!!

En kommentar

Kommenteringen är stängd.