Venus veckobrev v.16

Hej Venus!

En lite kortare vecka men vi har hunnit med mycket. Föräldramötet i onsdags med tillhörande mingel var riktigt trevlig för oss alla. Att få träffas i verkligheten var verkligen på tiden. Vi hade några punkter som vi lyfte och diskuterade. För er som inte hade möjlighet att närvara hittar ni protokollet på Schoolsoft.

I No:n har vi arbetat med hur man ska skriva en laborationsrapport. Vi började med att titta på tre olika rapporter som eleverna själva fick bedöma. Vad var bra respektive mindre bra med varje rapport? De fick också försöka ge sig på att betygsätta. På det hela var de ganska nära varandra i resonemang och betygssättning gällande de olika rapporterna. Vidare har eleverna sedan tränat på att skriva egna rapporter och sedan givit feedback på varandras rapporter.

Grattis, grattis , grattis säger vi till Nils och Oliver som tog hem 1:a plats respektive 4:e plats i Pangeas stora matematiktävling. Riktigt bra jobbat!

Kommande:

  • Välkomna på Skolans dag 11/5
  • Torsdag 19/5 kör Henrik och Cristin en dag i naturen kring ”Clean the coast”, friluftsliv och No. Tid och plats meddelas på Schoolsoft.
  • Omvärldsdag 23/5

Men önskan om en trevlig helg!

/Team Venus