Venus veckobrev v.4

Hej alla i Venus!

I veckan besökte Venus röd kommunhuset. De fick träffa Mikael Lindström och prata om flyktingar och nyanlända. Fredrik berättar att många bra frågor ställdes av våra elever. Det blev ett givande besök och vi tror att flera av våra elever fick med sig nya bra tankar efter mötet med Mikael.

Kemi

Vidare har vi i veckan börjat med kemisäkerhet. Kemisäkerhet är något som är mycket viktigt att eleverna kan innan de börjar laborera. De ska veta hur de ska agera om olyckan är framme. I Lpp:n står planeringen för området och när vi ska göra vad. För er som är lite nyfikna är det bra att gå in och titta redan nu. Jag bifogar några bilder på vår tjusiga elever när de testar ögonduschen:-)

 
  

Viktig info

Utvecklingssamtalen 5/2 och 7/2

De flesta av samtalen kommer att äga rum under måndagen och onsdagen. Det finns fortfarande några tider kvar, så ni som ännu inte bokat gör det redan ikväll, så är det gjort!

Allaktivitetsdagen tisdag 13/2 

Är en av årets mest omtyckta dagar. Det finns ett flertal aktiviteter att välja mellan. Se mer information på Schoolsoft.

Föreläsning – onsdag 14/2 

Onsdag 14/2 kommer Polisen, Soc, Polarna och MiniMaria till Lemshaga.
Mellan 18.00 och 19.00 håller de ett föredrag kring hantering av brott, tidiga tecken och kommunikationsvägar.
Samtliga föräldrar och andra som är intresserade är välkomna!
Vi ser detta som en stor möjlighet och chans, därför hoppas vi att så många som möjligt kommer.
Plats: Ladan.

Föräldramöte & Föreläsning – Onsdag 21/2 

Onsdag 21/2 är det föräldramöte. Det börjar med en föreläsning av Maria Dufva om ungdomar och sociala medier från kl 18.00-19.00. Föräldrar som har barn i åk 4-9 är välkomna. Mer info om föreläsningen kommer snart.

Med önskan om en härlig helg!

/Team Venus

[stc-subscribe category_in='Veckobrev']