Venus veckobrev, vecka 5

Hej,

I svenskan börjar vi så smått att lämna diktanalyser och muntliga presentationer för vårt nya arbetsområde – ordklasser. Under engelsklektionerna tränar vi de fyra förmågorna ”läsa, skriva, tala och lyssna”.

 

Nästa vecka är det dags för utvecklingssamtal. De flesta kommer att hållas under onsdagen. Var respektive lärare sitter kommer att finnas uppsatt i Ladans entre. Välkomna!

 

Om någon av föräldrarna i klassen har någon fråga eller något önskemål, som ni vill ska tas upp på nästa veckas föräldrakoordinatormöte den 7 februari, kan de maila till Katarina Hellsén Jarvin eller Elisabet Nathanson.

 

Vi vill också flagga för en kommande föreläsning med Maria Dufva ”Vad händer på Sociala medier?”. Föreläsningen kommer att hållas den 21/2 kl 18.00-19.00 i Lemshagas gymnastiksal. Föreläsningen följs av ett föräldramöte.

 

Fr.o.m måndag 5 mars (v. 10) kommer Lemshaga att starta upp SMS-tjänst via Schoolsoft vid frånvaro. Ni kommer alltså att få ett sms skickade till er angående ert barns frånvaro istället för att bli uppringda av expeditionen.

 

Detta var allt för denna gång.

 

Trevlig helg önskar Venusteamet

[stc-subscribe category_in='Veckobrev']